SM-kisat siis lähestyy uhkaavasti ja eilen aamulla treenattiinkin Nillan kanssa Kokonniemen kärjessä. Lennonilta on tunnari hukkunut kokonaan, eikä se sika edes yritä tehdä töitä etsiessään omaa. Sinne se laukkaa, pomppii kapulat ympäri ja nappaa iloisesti sen mikä sattuu nenän eteen. Ja tunnari kun on vielä ollut se meidän bravuuri, liike joka onnistuu 100 % varmasti vaikka kaikki muu menisikin käteen... Ruutu taas meni oikein hyvin Lennonilta, sen itse varmuus on kasvanut huimasti. Ohjatussa Lennonilla naksahti taas amerikancockeri-vaihde päälle, ja sen piti pelleillä koko liike. Ei ole aina helppoa kun päässä asuu spanielin aivot.

Iltapäivällä sitten suunnistettiinkin jo Helsinkiin Stadi Gamesiin. Lennonilla on nyt täysin taukoa agilitystä, joten radallehan pääsi tietysti Stella.

Ensin olleelta agilityradalta Stella teki ihan hyvän suorituksen, annoin kontakteille käskyt vähän milloin sattui ja Stella sitten pysähteli sen mukaisesti... Ei kuitenkaan kontaktivihrheitä. Kepeillä juoksin taidokkaasti Stellan eteen ja siitä sitten hirveällä vauhdilla kepeille, toiseen väliin. No joo, ei ongelmaa. Loppusuoralla näytin taidokkaasti eteen vasemmalla kädellä, oikea käsi osoittaen vaakasuorassa sivulle. Kyllähän se irtosi, ja oli muuten helkutin hyvä suora, väärään suuntaan tosin. Sitä saa mitä tilaa, ja Stella teki hienon putkelle menon pimeäänkulmaan. Alussa se karkasi lähdöstä mitä ei ole tehnyt ikinä.

Toinen rata oli hypäri. Stella teki hyvin ja tasaisen nopeasti. Annoin sille tällä kertaa tilaa mennä kepeille ja se teki hyvin. Stella irtosi hyvin, mutta toisaalta malttoi kuunnella niissä paikoissa, missä ei saanut irrota. Nollahan siltä radalta sitten tuli, ja 3. sija. Ajanalitus -17.94 . Aika hyvin pikku piskiltä :) Stella on oikeasti ihan hyvä koira, ohjaaja vaan ei...

Pikku hiljaa alkaa hiipiä ajatus siitä että Stella kilpailisi vielä joku päivä agilityn kolmosluokassa....