Kaikki alkoi eräänä kauniina lauantaiaamuna, kun sirkus saapui Kokonniemeen. Näytös oli huolella suunniteltu, ja se alkoi upeilla ja hieman vaarallisillakin tempuilla. Päivä huipentui erään tietyn pellen esitykseen, joka oli erittäin kekseliäs ja sisälsi huikeaa rekvisiitan käyttöä. Yleisö taputti kätensä helliksi.

Tämä upea pelle oli tietysti Stella. Ja huikea temppu oli ohjattu nouto. Sitä on hyvin vaikea kuvailla sanoin, mutta liike meni kutakuinkin näin: Piste --> tapahtui murha. Ohjaus vasemmalle kapulalle -->kapula suuhun. Vasemman kapulan kanssa keskimmäiselle kapulalle -->vaihto. Keskimmäisen kapulan kanssa oikealle kapulalle -->vaihto. Oikean kapulan kanssa ohjaajan luokse -->itse tyytyväinen hymy korvasta korvaan ja huima järjenvalon loiste. Ja tämä kaikki tapahtui noin kahdessa sekunnissa. Kiehtova tyyppi.

No niin, nyt kun olen jakanut tämän kanssanne, voin siirtyä suoraan sunnuntaiaamun treeneihin. Ensinnäkin Lennon oli ihan huippu. Se jopa tarjosi ruudussa uutta paikkaa mentyään ensin oikeaan etureunaan. Siis t a r j o s i ilman uutta käskyä. Mieletöntä. Luoksetulossa se alkaa taas jopa pysähtyä, nyt kun me on menty siinä taaksepäin ja aloitettu suunnilleen alusta koko tyhmän seisomisen opettelu. Idarissa se kääntyi paremmin kuin aikoihin, se tuntui jopa välillä tietävän missä sen takapää on.

Stella teki myös ruutua. Ja hienosti tekikin. Noudoissa ei ollut mitään onglemia ja luoksetulo oli hieno. Vauhtia saisi taas olla vähän enemmän, kun se ennakoi niin prkleesti... Seuraamisessa Stella edisti ihan huimasti, jäiks. Onneksi ei Heidi tiedä etten ole tehnyt seuraamista hihnassa. Idari oli jotai sinnepäin, seisominen ihan hieno, istuminen oli kateissa, maahanmeno oli hieno. Sitten alkoikin satamaan joten oli hyvä lopettaa treenit siihen. Not. Jatkoimme vielä kaukojen tekniikka treenillä. Ku se niiku tuppais vähä etenee tai sillai... Stella alkoi taas aika nopeasti tajuta että istu takoittaa "pylly maahan, etujalat liikkuu taaksepäin" eikä "pylly maahan, eteenpäin pomppaus". Samaten myös maahanmeno alkoi yhdistyä Stellan päässä "taaksepäin niiaus" eikä "hurja loikka eteenpäin pläts".

Sataa sataa ropisee, koko ajan. Ainakaan koirille ei tule sade järkytyksenä kisoissa.