Tänään olimme SyysSkaboissa, jee!

Stella oli varmasti saanut Lennonilta tosi hyviä neuvoja, sillä se hyppäsi A:n alastulon yli ensimmäisellä radalla. Tulos siis vitonen, aika jotain -22 ja risat. Thanks bitch, this really cheerd me up.

Toisella radalla sitten varmistelin kontaktit valmiina nakkaamaan sen niskapersotteella takaisin mikäli tulee yli. Ei se kuitenkaan tullut, ja kaikki muukin meni hyvin joten tulos 0 (-10.91), luokkavoitto, serti ja siirto mini kakkosiin !

Lennon vanha pieru ei kuluttanut turhaan kontaktipintoja, mutta tuomari kyllä tulkitsi sen ottaneen kontaktit (tästä keskusteltiin ennen seuraavaa rataa. Lennon oli vieläkin sitä mieltä että hänen tapansa on ihan hyvä). Mutta sitten se juoksi ohi keinusta. TAAS. Ei se pelkää keinua eikä mitään, sen mielestä on vaan tosi huvittavaa pompata keinun ylösmenon ohi ja totella vasta toisella käskyllä. Tältä radalta vitonen, ja pari s yliaikaa.

Toisella radalla taktikoin kontaktit antamalla namit pois "kontakteille vietäväksi", niinkuin teen treeneissä. Puomin kontakti olikin ihan ok, ei mikään 2on 2off, mutta sinnepäin. Ja rata sujui, kunnes minä minä vedin Lennonin takaisin putkesta ja sain sen vielä jotenkin pudottamaan seuraavan riman. Ja tulos kymppi. Ehkä me ei enää kilpailla Lennonin kanssa, kun ei me kuitenkaan ikinä onnistuta...

Kumpikin tuomari oli ulkomaalainen, toinen oli Sveitsistä ja toinen Tanskasta.