Moniko opettaja oikeesti poistuu luokasta kahvitauolle kun luokassa ei ole hiljaista? Soli siistiä. \o/

Ja sitten, viikon pähkinä: mitä tehdään koiralle, joka jännittää kisoja enemmän kuin ohjaajansa?
Lennon on nyt nimittäin keksinyt mielestään sika hyvän keinon paeta ahdistavaa tilannetta kisoissa. Ei, se ei karkaa kehästä tai pure tuomaria, eikä se myöskään kiipeä syliini tai huuda kurkku suorana. Se vetäytyy omaan maailmaansa, omaan pikku kuplaansa, jossa se selvästi rakentaa ympärilleen muurin jonka takana se on suojassa kaikelta pahalta. Tässä mielentilassa se tekee kyllä liikkeet, ja tekee ne vielä teknisesti ihan oikein, mutta ilman mitään tekemisen makua, kuin transsissa.

Tänään se vaati kaksi käskyä ruudun pisteelle (kun heräsi meni ruutuun oikein mallikkaasti), kaksi käskyä ohjatun pisteelle (tässä se ei edes katsellut kapuloiden vientiä vaan pälyili kaikkiin muihin ilmansuuntiin), + vielä yhden käskyn ohjatun pisteelle koska se oli toisella piste ohjaus käskyllä menossa noutamaan oikean puoleista kapulaa, kaksi käskyä noutaa tunnarin... Joitten lisäksi se; oli kesken paikallamakuun noussut ylös, ravistellut ja käynyt takaisin maahan kuin mitään ei olisi tapahtunut, istui paikallaistumisessa täristen korvat päätä myöten liimautuneina, jäi idarissa seisomaan istumisen sijaan, teki seuraamista noin puolen metrin päässä...

Mä laitan nyt Lennonin vähäksi aikaa pulloon, ja otan sen sieltä sitten pois kun se on super-itsevarma ja osaa kaiken. Sitten me vaan käydään hakemassa ne loput tulokset. Ok?