Plan A oli lähteä Riihimäelle jossa olisi ollut kolmoset kertaa kolme, mutta päädyimme sitten Purinalle jotta Stellakin pääsee kisaamaan.

Stella oli varsin mainio. Alku rata takkusi hieman, lähinnä kai oman varovaisuuteni vuoksi, mutta kun taas muistin miten Stella kulkee, niin loppui sujui itsestään. Alkuradan kontakteilla se oli hieman varovainen, etenkin puomin alastulossa se aloitti himmailun jo alastulorampin yläpäässä. Loppupäässä olevan A:n se sen sijaan räkäisi nätisti miettimättäkään pysähtymistä, mutten ruvennut sitä korjailemaan oman ahneuteni (0 alla) sekä Mian kannustuksen (MENEMENEMENEMENE) takia. Se oli ihan fiksu päätös, Stella sai ekan sijoitusnollansa kakkosista! Ja pääsimme palkintopallille laulamaan maammelaulua Mian kanssa 8) (Stella ei erityisemmin innostunut asiasta, sitä järkytti suuresti "kuin kootimaa tää pohjoineeeen" kohta...)

No, kaikki hyvä loppuu aikanaan ja kakkosten jälkeen olivat vuorossa kolmoset. Lennon karkasi lähdöstä oikein huolella ja painoi muutenkin koko radan tuli hännän alla. Kyllä se hanskassa pysyi, mutta vitsi että se kulki... Lopulta kuitenkin ohjasin sen itsen väärälle esteelle ja saimme hyl.