Purinalla agilitykisoissa. Stella kävi taas kokeilemassa mini2:ten rataa, tuloksena hyl. Alku lähti liikkeelle ihan lupaavasti, joskaan en ohjannut ihan niinkuin piti ja lisäksi unohdin valssin. Ja mitä tehdään kun unohdetaan valssi? Ei ainakaan juosta esteen toista puolta ja takaaleikata seuraavalla esteellä. Ei. Silloin pysähdytään esteen eteen ja yritetään huitoa koira siitä yli. Sitten takaaleikataan. Sitten ihmetellään kun ei suju. Tuomari oli kiltti eikä jostain syystä antanut tästä kieltoa, miten vaan... Keinun kautta pöydälle ja se pysähtyi! Pöydälle! Sitten alkoi alamäki...Pöydän jälkeen koira piti saada kiertämään muuri ja samalla varoa puomia joka oli käytännössä matkalla. No minähän varoin puomia prkl ja koira hyppäsi muurin väärään suuntaan. Tai ei, ei hypännyt vaan kävi vaan toisella puolella työntämässä ne muurin päällyshärpäkkeet alas ja sitten jatkettiin. Puomilla se tuli pinnan yli, ja karjaisulla ja mulkaisulla pakitti nätisti takaisin oikealle paikalle. Tuomari ei hirveästi tykännyt tästä ja käski jatkaa kisanomaisesti. Ja v*tut, Stella tuli myös alastulokontaktin yli ja käskin sen siinäkin takaisin. Tuomari oli sen näköinen että emme selviä tästäkään ilman kommentteja, joten korjattuani Stellan paikan lähetin sen eteen, siinä kun sattui olemaan ihanaihana kolmen hypyn suora jonne irrota. Ja sinne se tykitti, hihii, ja tuomari jäi yksin ajatuksineen.

Stella oli luokan viimeinen joten pääsin samantien uudestaan tutustumaan rataan. Lennon ei sentäs tehnyt hyllyä, mutta eipä noussut kolmosiinkaan... Alku meni paremmin, muistin valssin jne. mutta sitten se peijakas hyppäsi pöydän yli. Sitten taas pätkä ihan ok ja puomin kontaktitkin menivät nätisti. Lähetin sen kepeille melko helposta kulmasta ja tein takaaleikkauksen, jonka se kesti oikein hyvin. Keppien jälkeen mentiin A:lle, super tyhmä täyskäännös, jotain 180 astetta. Lennon ei tajunnut A:ta ja meni ohi, kiersi koko tyhmän esteen ja sitten uusi yritys. Ja A:n jälkeen se kompuroi vielä pituuteenkin. Kaikenmaailman kontaktin varmisteluista, pöydän korjailuista ja esteen kiertelyistä kertyi yliaikaa 5.16 sek ja tulos 20,16. Kylläpä oli mieltä ylentävää.

Kisan jälkeen kävimme katsomassa fieldipentuja.

Ja nyt mun pitäisi oikeastaan istua nenä kiinni bilsan ja kemian ja ruotsin ja fysiikan ja kaikkien ihan tyhmien aineiden kirjoissa, kun koeviikko alkaa huomenna. :(