...Niin paitsi hypäriltä...

Olin tietysti jo ilmoittautunut oman seuran kisoihin ennen kuin Stadi Gamesit olivat, niinpä en tietenkään tiennyt ettei hypäriä kannata missään nimessä ilmoittaa. Tänään (vai eilen? mitäköhän kello mahtaa olla...) Porskilla oli siis perinteiseen tapaan iltakisat ykkösille. Agi radalla Marjo (minä jee \o/ ) tietysti teki perinteisen ohjausmokan joka kuuluu tehdä jokaisessa kisassa. Siispä kepeiltä 10 (ja sija 3. mikä kertoo jotain kisasta...). Mutta Stella teki niin mielettömät kontaktit ettei oo tottakaan! Sitten hypärille. Tietysti pönttöilin myös tämän radan alussa luullessani että Stella karkasi lähdöstä. Eipä karannut, mutta kun itse lähdin turhaan kiiruhtamaan niin tottakai Stellakin lähti kiiruhtamaan. Ensimmäiset 10 estettä menivät kauniilla, sulavalla, elegantilla paniikkiohjauksella, ihme kyllä ilman virheitä. Sitten sain jo hieman kasattua itseäni ja loppu menikin kuin vettä vaan. Stella rrrakasti rataa joka oli kuin sille luotu; kaikenlaisia irtoamisia ja sokerina pohjalla loppusuora (suora putki ja kolme hyppyä peräkkäin). Jahuu, sinne siis korvat ja huulet tuulessa lepattaen! Maaliin tullessani (n. 10 min koiran jälkeen...) toivoin ensimmäistä kertaa elämässäni että tuomari olisi jossain vaiheessa radalla nostanut kätensä, vaan ei. Nollahan se oli, aika  -8.52. Tulos riitti vallan mainiosti luokan voittoon, vaan ei kakkosiin nousuun, vaikea sanoa pitäisikö itkeä vaiko nauraa...

Uudet seikkailut kuitenkin kutsuvat, ja eiköhän se viimeinen AGI radan nollakin sieltä tule, kun vaan OHJAISIN enkä IHMETTELISI.

Kerrotaan nyt jotain Lennonistakin. Sillä on siis loma. Ja siitä on tullut sika.

Ei muuta. Kiitän ja kuittaan, nähdään kun tavataan.

ps. Stellan pennun omistaja vastasi sähköpostiini ja tästä innostuneena rupesin väsäämään sivuilleni englannin kielistä versiota. Se etenee huonosti.

Ai niin, Kallioon oli vissiin naamaraja. Ei sit, meen sit Tylyy. :d