Päivittely on nyt vähän jäänyt, ja nytkin seuraa vain lyhyttä tilanne katsausta.

Asiaan. Pääsiäisen kunniaksi kisasimme Purinalla. Ensimmäinen rata oli Johanna Nybergin, oikein kiva ja sujuva kakkosten pätkä. Stella otti ensimmäisen riman alas (! ei ole kai ikinä pudottanut kisoissa rimaa !), en tiedä oliko se lämmittelystä huolimatta vähän kylmä,  vai jännittikö jotenkin A:ta joka oli heti toisena esteenä. Aika oli hyvä, -6 ja jotain, joka olisi riittänyt nollana hyvinkin sijoitukseen. Kontaktit olivat sairaan makeet, jäin puomilla jälkeen ja meni silti alas asti ja pysähtyi odottamaan. Hymy

Ennen toista rataa tein kaiken varuiksi vieläkin huolellisemmat lämmittelyt (ne ketkä minut tuntevat, tietävät niiden olleen siis todella huolelliset) ja tällä radalla Stella kulkikin paljon paremmin. Anne Tammiksalun hypäri oli aika hauska ja tosi hyvin kulkeva, olematta kuitenkaan liian helppo. Pääsin vähän kikkaileemaan ja radasta jäi käsittämättömän makea fiilis. HymyNollahan sieltä tuli, aika -9,47, luokkavoitto ja SERTI, jolla mentiin sitten kolmosiin!

Nyt nukkumaan, ja huomenna Stella starttaa sitten ekan kerran mini3:issa. Ja Lennokin totta kai medeissä. Cool

Ai niin, Lennonin tie kolmosissa sujuu hyvin, ensimmäisen nollansa (28.2.) jälkeen se on hakenut nollat vielä Helsingistä (15.3.) ja Riihimäeltä (4.4.). On se mainio, vaikka ohjaaja ei aina olekaan. Hymy Hypäri nollat on nyt täynnä, nyt täytyy siis metsästää vain agi nollia.