Hienosti typotettu tuo edellisen viestin otsikko... No niin, nyt se on jokatapauksessa korjattu ja me kaikki voimme jatkaa elämäämme iloisesti kala korvassa.

Lauantaina Laamasen Miia kävi taas opastamassa meitä valitsemallamme tiellä. Saimme valita aloitammeko tekemällä pitkän radan vai yksittäisiä ohjaus/este treenejä. Arvelin Lennonille sopivan ensin koko pätkä ja lopetukseksi sitten pienempää hinkutusta ilman paineita palkan kanssa, joten Janne ja minä sitten rohkeina ilmoitimme tekevämme näin, kun Merja P sekä Merja P päätyivät päinvastaiseen suunnitelmaan.

Lennon oli aivan tulessa ja rata meni nollana läpi. Jee! Jäi ihan sairaan hyvä fiilis, pari kohtaa meni turhalla varmistelulla, mutta meni kuitenkin. Lopun hinkutuksessa saatiin nekin sitten toimimaan ja oli niin kivaa. Hymy Ihmisnuoli ei ihan uponnut, kroppa vaan kieltäytyy liikkumasta eri tahtiin...

[tästä alkaa valitusosio] 

Sunnuntain treeneistä ei taas jäänyt yhtään niin hyvä fiilis, jälleen kerran kun tuli Lennonin vuoro treenata, meidät yritettiin ensin ohittaa (vielä ihan eri ihmisen kuin koiran ohjaajan toimesta) ja sen jälkeen tuli kommentti "no tee nyt sit äkkiä". Huuto Multa niin menee hermo just, jos olisikin yksi kerta kun meille sanotaan näin, mutta ei, vaan joka ikisissä treeneissä! Joo ai niin, niinhän se olikin että kakkoskoirat treenaa jos muilta jää aikaa, Lennonhan se onkin kakkoskoira, eihän kolmosten koirat edes TARTTE treeniä. MUTTA KUN "RADAN"RAKENTAMISEEN MENEE PUOL TUNTIA NIIN EI KAI SITÄ AIKAA JÄÄ KAIKILLE 11 KOIRALLE HALOO?? Ja kun me ei edes treenata ratoja, niin kaiken järjen mukaan niiden muutaman esteen lätkimiseen pitäisi kulua ~15 min. Lennonin treenit oli siis taas luokkaa "no mene ***** kepeille. Aha et menny, no muaki melkeen kiinnostaa". What ever...

[/tähän päättyy valitusosio]

Jos Jessica sattuu lukemaan tätä, me ollaan kyllä treenattu idaria ja paikallaolojakin Silmänisku. Idarissa on mennyt aika hyvin, näiden muutaman viikon aikana se on tehnyt vain yhden väärän asennon ja sekin saattoi olla mun vika. Se on selkeästi tosi helpottunut kun idari on ollut "väljempi", siis ei joka sivulla liki päällekkäisiä liikkurin ja mun käskyjä. Ja L on ehkä alkanut vähän enemmän ignooraamaan (mikä tää sana on suomeksi? help? anyone?) liikkurin "käsky"-sanaa ja seuraa vaan rauhassa. Hymy Paikallaoloissa myös nousi kerran mun mukaan, mutta on ollut huomattavan paljon rauhallisempi. Sama käsky kuin mikä asento on varmaan selkeyttää sille aika paljon mitä tehdään.